Erik van der Sande Installatietechniek

Erik van der Sande Installatietechniek

projectbegeleiding Erik van der Sande Installatietechniekkwaliteitscontrole Erik van der Sande Installatietechniekengineering

Erik van der Sande Installatietechniek
Erik van der Sande Installatietechniek

Erik van der Sande
Installatietechniek

projectbegeleiding
kwaliteitscontrole
engineering

Erik van der Sande Installatietechniek
Erik van der Sande

Wie ben ik?

Aangenaam… Erik van der Sande

Zo’n vijftien jaar geleden begon ik in de installatietechniek. De reden? Puur enthousiasme. Ik begon als tekenaar en groeide stap voor stap door tot allround engineer/werkvoorbereider. Toch kwam ook in deze functie het moment dat ik uitdaging miste. Ik wilde opdrachtgevers meer bieden. Om die ambitie waar te maken begon ik in 2008 mijn eigen installatiebureau.

Techneut pur sang

Met twee technische opleidingen op zak ben ik thuis in de werktuigbouwkunde, meet- & regeltechniek en elektrotechniek. Daarnaast heb ik precies de eigenschappen die in de installatietechniek belangrijk zijn. Ik ben gestructureerd, taakgericht, exact en praktisch. Hiermee blijf ik moeiteloos gefocust op mooie, duurzame kwaliteitsproducten.

De taal van mijn opdrachtgevers

M’n praktische instelling zorgt ervoor dat ik processen duidelijk voor me zie en deze aan anderen kan overdragen en beschrijven. Ik kan klanten meenemen in mijn verhaal. Dit betekent voor mijn opdrachtgevers dat ik hun taal spreek. Zij begrijpen mijn verhaal en weten precies waar ik mee bezig ben.

Overzicht behouden

Nu de utiliteitsinstallaties van o.a. laboratoria en datacenters steeds complexer worden en vragen om een integrale aanpak van engineering en realisatie, groeit de behoefte aan overzicht. Er is behoefte aan heldere schema’s en installaties met een aantoonbaar, verifieerbaar ontwerp. Voor de utiliteitsbouw is dit nog een relatief nieuw terrein. Met behulp van mijn V-model kunnen installateurs de processen helder in beeld brengen en onder controle te houden.

Mijn V-model

 
Schema Erik van der Sande Installatietechniek

Wat vinden anderen ervan?

"Erik is een gedreven en enthousiaste collega. Hij kan zijn technische kennis vertalen naar processen en werkwijzen waarin de aansluiting op de bouw in beeld blijft. Hij is een voorstander van integraal samenwerken en door zijn rustige manier van communiceren neemt hij mensen moeiteloos mee in zijn verhaal. Sleutelposities in dynamisch projecten halen het beste in hem naar boven."

ir. Michelle Wezenberg
Manager IT solutions / Project & account manager Client Facing IT at Arcadis
September 28, 2016
ir. Michelle worked with Erik in different groups

contact opnemen

Missie

Als installateur ben ik in de uitgekiende positie om energieverspilling te stoppen en met minimale energie het gewenste resultaat te bereiken.
lees meer >>

Visie

Het ligt in mijn aard om het naadje van de kous te willen weten. Daarom wil ik - in de functie van kwaliteitsmanager - precies weten hoe de processen werken en of dit de vertaling is van het beschreven ontwerp.
lees meer >>

Kernwaarden

Degelijk Gedreven Betrokken Analytisch Klantgericht Teamplayer Gestructureerd
privacy policy EvdSIT

Ontwerp en realisatie B-more design